12.11.2017 Ljubljana

Države: Estonija, Slovaška, Švica, Češka, Germanija, Hrvaška, Srbija, Anglija, Švedska, Bosna in Hercegovina, Izrael, San Marino, Turčija, Francija, Italija. Iz  34 kluba.

Kot prva na tem turnirju se predstavila Liza Hajdinjak Luzanava je tekmovala v vaje brez rekvizita, v kategoriji 2011 in mlajše, lepo je naredila vajo in dosegla 1. mesto.

Prvič letos je tekmovala Sara Stopajnik, v kategorije letnik 2007, v konkurenciji 25 tekmoval, je dobro odrezala. Po lepo izvedena vaje brez rekvizita je sledila še vaja s kolebnico v kateri je imela manjše nepravilnosti, v skupnem seštevku je zasedla 17. mesto. V vaje s kolebnico je za malenkost zgrešila bronasto medaljo in bila 4. mestu.

Nuša Krajnc v kategorije letnik 2006, 22 tekmovalk.Pokazala vaje z obročem in žogo. Obroč ni dobro ubogal Nušo, je imela nekaj velikih napak in nakoncu je bila uvrščena na 8. mesto. Vaja z žogo je odrezala najboljše kar prineslo srberno medaljo. V skupnem seštevku je bila na 7. mestu.

In še dve predstavnici DŠRG BRANIK na tem turnirju sta Katarina Muraus in Anja Kokotovič, v kategoriji letnik 2005, 8 tekmovalk- 3 rekvizita. Katarina je tekmovala obroč, kiji in trak, v vajah ni bila natančna, imela ker nekaj napak z rekviziti. Najvišjo oceno je imela za vajo z obročem,  ker dosegla 4. mesto. V vaje s trakom je dobila srberno medaljo. V skupnem seštevku je bila uvrščena na 6. mesto.

Anja pa svoje 3 vaje, obroč, žoga in trak je odnastopala odlično, kaj prineslo 3. mesto v mnogoboju. Najboljše je bila uvrščena v vaje s trakom-1. mesto, z obročem na 2. mesto in z manjšimi napakami v vaje z žogo je pridobila 3. mesto.

Dekleta imaj še čas, da popravijo napaki pred nastopom na Ekipnem Pokalu Slovenije v Mariboru, 18.11.2017.

Kot trener je bila z dekletami Nataša Boldizar in Sviatlana Luzanava.

Sviatlana Luzanava je bila točkovna sodnica na FIG turnirju za mladinke in članice.

Več fotografij najdete tukaj.